Πάργα: 26840 32836 | Θεσσαλονίκη: 2311 822997 | Κιν: 6989735168 support@cactuserp.gr

Η Εταιρεία μας

Η Cactus ιδρύθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη από μια ομάδα προγραμματιστών και είναι από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο της μηχανογράφησης στην Ελλάδα. Τα πρώτα προγράμματα που σχεδιάστηκαν για περιβάλλον DOS & Unix, ήταν custom εφαρμογές και η ανάπτυξη τους υποστηρίχθηκε με συνέπεια για 2 δεκαετίες. Το κόστος απόκτησης των εφαρμογών ήταν σχετικά υψηλό και μπορούσαν να το καλύψουν μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Την τελευταία δεκαετία οι ανάγκες της αγοράς προσανατολίστηκαν σε λειτουργικές εφαρμογές με χαμηλότερο κόστος ώστε να είναι προσιτές και για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η Cactus αναλύοντας τους νέους ορίζοντες και τις προοπτικές της αγοράς, αναπτύσσει σήμερα νέα συστήματα, βασισμένα στο σχεδιασμό και την ανάλυση των επιτυχημένων προγραμμάτων της, προσαρμοσμένα στις νέες τεχνολογίες.

Αυτό που έκανε ξεχωριστή την εταιρεία μας από την ίδρυση της μέχρι σήμερα είναι η υποστήριξη. Προσφέρουμε full time υποστήριξη και είμαστε άμεσα και έγκαιρα στον πελάτη για να λύσουμε επί τόπου το πρόβλημα του. Οι σχέσεις με τους πελάτες μας δεν είναι οι τυπικές μιας απρόσωπης εταιρείας του χώρου, αλλά βασίζονται στην αίσθηση εμπιστοσύνης και ασφάλειας στα πλαίσια της συνεργασίας μας.